Woensdag 13 oktober 2021 | Zwolle

LCOR header

OVER LCOR

Het Landelijk Congres Openbare Ruimte (LCOR) is een jaarlijks terugkerend evenement. Tijdens het event komen verschillende sprekers aanbod, die graag hun visie over de openbare ruimte willen delen. Elke editie bevat een thema, die gelinkt is aan de actualiteit.

De groene en gezonde leefomgeving is de komende editie van LCOR. Het zoeken naar ons geluk in de fysieke leefomgeving zijn de afgelopen jaren actueler geworden. Corona doet ons beseffen dat we samen moeten werken aan het ‘buitengeluk’.

Schone lucht, sociale interacties, betrokkenheid, beweging en veiligheid zijn de ingrediënten van het sociale domein: mensen worden gelukkiger en ervaren minder gezondheidsklachten. Eén van de gemeente die deze formule gebruikt, is de gemeente Zwolle. Deze gemeente is dit jaar onze gaststad en deelt graag enkele projecten, die in het teken staan van het ‘buitengeluk’ .

Het stimuleren van ‘buitengeluk’ doet de gemeente, door middel van beleid. Van kleine initiatieven ontstaan tussen bewoners en gemeente Zwolle tot grote ingrijpende projecten als de Spoorzone en de stadsdijken.

PROGRAMMA

Bekijk hier het complete programma.
>> Klik hier

INSCHRIJVEN

Schrijf u nu in voor het Landelijk Congres Openbare Ruimte!
>> Klik hier 

Struyk
NVTL
Stedelijk Interieur
ELBAREC
ELBAREC
ELBAREC

Stedelijk Interieur is een product van ELBA\REC